Som billedet viser, så findes der store og små flasker, forskellige former, forskellige etiketter, forkellige aldre, forskellige oprindelser, forskellige priser – men fælles for dem alle er, at det som findes indeni, er det som er mest værdifuldt.

De fleste vil nok sige, at de “kender sig selv rigtig godt” eller “jeg kender vel bedst mig selv”, hvilket jo sagtens kan være en sandhed eller modsat 😉 Men uanfægtet om det er det ene eller andet, så er det et billede vi har af os selv – skabt af os selv.

Kommer vi nogensinde til et tidspunkt i vores liv, hvor vi som individer er så “indsigtsfulde”, at vi kan komme med sådan et statement?  Er ikke selv i tvivl, da det så ville betyde, at vi kender os selv i alle de tænkelige situationer som kan opstå – for før det, har vi jo ikke rigtig noget at bygge det på, medmindre det er en forestilling om, hvordan vi ville handle i en given situation 😇

Der hvor vores læring starter, er der hvor vi tør møde den verden vi er en del af (eller selv skaber i vores sind), fjerner alle fordommene som slører tingenes oprindelige indhold, der hvor vi møder verden uden frygt, der hvor vi åbner for muligheder, der hvor vi favner, der hvor vi giver plads til det gode i andres intentioner, der hvor vi favner alt med kærlighed – ja, der findes mange veje og hvilken er i grunden den rigtige?

Find ud af hvem DU er…

…hvilket kan være mega nemt at sige, men tager vi udgangspunkt i os selv, mærker efter helt inde fra hjertet, får vores ego til at tage en mega slapper, vælger at tro på det første skridt – så gør vi det helt rigtige, da det starter indefra os selv, hvormed intet kan være forkert.

Ingen beslutning er forkert, når den kommer dybt inde fra os selv, for alle beslutninger der træffes der, er baseret på hvem vi er og hvad vi oplever som rigtigt, i forhold til vores viden, værdier og overbevisninger. Nogle overbevisninger kan til tider være andres, som vi bare har taget til os gennem tiden, hvilket jo kan mudre billedet en smule, da vi så tager udgangspunkt i noget, som vi tror er vores, men som i virkeligheden kommer et helt andet sted fra – men selv det kommer også inde fra os selv, hvor vi har tildelt det en eller anden værdi.

At noget kan være “forkert”, kommer oftest som en reaktion, når vores omgivelser prøver at forstå en given beslutning – hvilket IKKE som udgangspunkt gør at det forkert for dig, men det er forkert i omgivelsernes øjne, da de tager udgangspunkt i noget i sig selv og ikke i det, som var grundlaget for din beslutning – nemlig dig.

Kend DIG selv – hvis du tør…

…for det er jo ikke nødvendigvis alt vi møder inde i os selv, som vi er eller vil være stolte af, hvilket jo også er elementer der giver sig udslag i den måde vi er på og agerer i forhold til den verden vi lever i. Men en ting er sikkert og det er, at vi alle er smukke på hver vores måde, vidende på forskelligt niveau, indeholder så meget fantastisk, giver langt mere end vi umiddelbart er klar over – så kig på det du har i dig, for det er hvad du er.

Med det mener jeg ikke, at vi skal kigge ind i os selv for at ændre på ting, men derimod kigge indad og iagttage hvad der findes derinde, for har vi denne indsigt, så opdager vi også hvor powerfulde vi er som mennesker, hvor store vi er som personligheder og hvor vidende vi er som sjæle – så lad os åbne øjnene og forstå hvad vi er, så ender vi med at kende os selv rigtig godt ❤️

God rejse og nyd hvert et skridt du tager – for der findes en masse fantastisk derinde 👌🏾

..og husk, at vin smager forskelligt afhængig af omgivelserne de indtages i, så sørg for at “din vin” altid har de bedste vilkår at modnes i – og du vælger samtidig selv, i hvilke omgivelser “din vin” skal åbnes ❤️

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der anvendes cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse af websitet. Hvis du fortsætter med at bruge websitet, vil vi antage at du er indforstået med det.