Kender du ikke det, at vi kan have det med at give ting i vores liv en “værdi”, som kan være affødt af hændelser, episoder, oplevelser, overbevisninger og meget andet – så det for os selv har en værdi og giver mening, i forhold til hvordan vi oplever vores “egen” verden.

Personer der har kendt mig way back, kan svagt erindre at jeg engang gik rundt med en Jackson Five frisurer, inden jeg tog mig sammen til at skifte til det mere strømlinede Carl Lewis look, som holdt i et par år 🤣 Dengang havde jeg al mulig grund, til at smide en smart kasket på toppen, så den kunne holde på garnet, men det er først de seneste par år, at kasketten er blevet et mere eller mindre fast beklædningsgenstand på  mig.

Kasketten har en funktion og det er at holde mit skaldede hoved varmt, da der ikke længere er en lækker afro, der kan formes til alle mulige skulpturer – og her er kasketten en gave, specielt når det er koldt og man går rundt og savner lidt afro på toppen 🤓

Næsten alle mine kastetter er af samme producent, da logoet kan læses som “2” og samtidig kan læses som “11”. Det er her betydningen af kasketterne og ikke kun funktionsværdien kommer ind i billedet, da valget af kasket, har en kæmpe stor betydning for mig personligt… og hvordan det tænker du måske nu! – jo ser du:

Hvad er “II” (2) tallet?

For mig har tallet “2” altid været et lykketal. Tallet har været en kæmpe stor del af min bevidsthed, et tal som jeg har været draget i retning af, et tal som min personlighed nok også er bygget op omkring, da jeg ofte tænker i “sæt”, “par”, “to ens” og “balance”. Så gennem det sidste halve århundrede, har dette tal været en del af mig og æret er det blevet, på rigtig mange måder.

Hvad er tallet “11” så (II læst som 2 ét taller)?

Her rammer jeg det, som i min verden er omdrejningspunkter for ændringer i mit liv. Begivenheder som har haft en stort impact på min hverdag og den rejse jeg har været og er på og som ofte relaterer sig til tidspunkter eller datoen, hvor “11” går igen i et omfang, som min hjerne har set som et gentagende mønster – så 11 er en kæmpe del af mig og mit liv.

11. Februar:
Dette er dagen min far er født. Dagen hvor det liv som er grunden til, at mit liv blev en realitet, blev født. En helt speciel dag jeg mindes hvert år, da jeg uden min far ville være ingenting.

11. Oktober:
Efter at have tilbragt knap to år i Nigeria (i alderen 3-5 år), døde min far brat, hvorefter min mor tog rejsen over stok og sten tilbage til Danmark. Dagen hvor vi landede i Danmark var den 11. Oktober 1975, efter en længere opslidende rejse, hvor hun blev udfordret i at holde os alle samlet og komme ud af landet – så den 11. Oktober blev en dag, der for mig er mere end værdifuld at mindes.

11. Oktober:
I en alder af 37 år, blev jeg den 11. Oktober 2007 ramt af et hjertestop, som krævede 40 minutter med intens hjælp fra mine omgivelser.  Dernæst 48 timer i kunstig koma, hvorefter rejsen tilbage til livet begyndte, med de udfordringer der nu engang var tilstede, når man er blevet slynget rundt i gyngerne.  Føler jeg blev “genfødt” den 11. Oktober 2007 samtidig med, at jeg fik en “upgrade”, som var nødvendig for den retning jeg skulle bevæge mig i. Så jeg elsker den 11. Oktober, da jeg fik en chance mere, takket være en masse fantastiske mennesker omkring mig 🙏🏾❤️

11, 11, 11, 11, 11…
Ud over ovenstående nævnte hændelser, kan jeg komme med utallige andre historier, som rammer tidspunktet 11:11 eller datoen den 11., – men tror nu, at det er et godt sted at stoppe, da jeg tænker du kan se lidt af mønstret 😉

Hver gang jeg kravler i en af disse kasketter, mindes jeg min far med stor kærlighed, tænker på min mor med stor respekt for alt det hun har formået og føler mig samtidig super priviligeret over, at jeg fik en chance mere 🙏🏾

Derfor er en kasket i min verden – ikke bare en kasket ❤️

Kan du selv se et mønster i dit eget liv? Har du fundet værdi i bestemte tal? Er der ting som knytter dig til noget specifikt i dit liv? Er tilknytningen baseret på frygt, overtro, kærlighed, balance, harmoni? Eller har du følelsen af, at det hele bare er tilfældigheder – for så er dette, det helt rigtigt for dig,  i dit liv 👍🏾

Tak fordi du læste med 🙏🏾 – og god sommer til alle ☀️

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der anvendes cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse af websitet. Hvis du fortsætter med at bruge websitet, vil vi antage at du er indforstået med det.