Tænk sig engang, hvis man ikke kunne hoppe i havet. Tænk sig engang, hvis man ikke kunne lytte til havet. Tænk sig engang, hvis man ikke kunne dufte havet.

Jeg bliver aldrig selv vinterbader, medmindre jeg tager en rejse til de varme lande og springer i havet der, da min krop ikke indeholder det gen eller den programmering, som er nødvendig for at foretage sådan en handling – og da temperaturen er godt på vej ned, så sidder jeg her og reflektere lidt over havet og os mennesker.

Tænk sig engang, at vi her i lille dejlige Danmark, bare skal køre max 60 minutter, så vil vi ankomme til havet, ligegyldigt hvor i Danmark vi befinder os. På under en time, vil vi kunne få glæden af at opleve, lytte og dufte til havet, hvilket for alle har en kæmpe indvirkning på vores sind, energi og velvære, selvom vi måske ikke lige er opmærksomme på det.

Det får mig til at føle mig så vanvittig priviligeret, da der på denne klode er millioner og atter af millioner mennesker, som i hele deres liv aldrig får den oplevelse, som vi andre kun skal allokere en meget lille indsats for at opleve – ja, det er i min verden et privilegie 🙏🏾

Ud over at have adgang til havet, så har vi fire årstider der også er unikke, i forhold til store dele af kloden. Med en lille indsats har vi mulighed for at opleve bjerge, vi oplever at vand pludselig kan blive til sne, vi oplever ingen jordskælv, voldsomme naturkatastrofer og det vi kalder for kraftige vinde i Danmark, er kun en lille brise i forhold til de kræfter der slår sig løs mange andre steder på kloden.

Jeg hopper ikke i havet i dag, men hold nu kæft jeg har nydt at være helt tæt på det sidste døgns tid, da det har givet mig så meget og ikke mindst glæden ved tanken om, at der ikke skal gå lang tid før jeg igen er tilbage, for at opleve, dufte og lytte til bølgerne ❤️

I Danmark som resten af kloden, er vi også bitte små mennesker, men bitte små mennesker med kæmpe store privilegier – så mærk godt efter inde i dig selv, næste gang du er ved havet 🤪

Enjoy ❤️

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der anvendes cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse af websitet. Hvis du fortsætter med at bruge websitet, vil vi antage at du er indforstået med det.